Invent

Business Development Manager


Pearl Recruitment zoekt voor haar opdrachtgever ICT Automatisering een Business Development Manager.

 

De functie

De positie van een Business Development Manager is een zelfstandige rol. Het doel van deze functie is het ontwikkelen van new business in de Business Unit Transport & Logistiek. Je bent in staat om nieuwe projecten en diensten te ontwikkelen bij opdrachtgevers en toeleveranciers binnen T&L. Je kent de markt en je begrijpt de problematiek die bij opdrachtgevers in T&L speelt. Je bent in staat tot het (door)ontwikkelen van een (software) oplossing en je kunt deze duidelijk overbrengen aan de opdrachtgever. Je denkt in oplossingen en je maakt daarbij gebruik van bestaande en nieuwe partners. Je bent in staat om een offerteteam aan te sturen en om met dit team een winnende offerte uit te brengen.
Benieuwd wat ICT zoal gedaan heeft binnen dit domein, kijk dan hier voor meer informatie.

 

ICT: Transport & Logistics

Sinds de oprichting in 1978 heeft ICT Automatisering zeer veel ervaring opgedaan in diverse branches en industrieën. ICT is op dit moment dan ook één van de grootste technische software dienstverleners in Nederland. De schat aan branchekennis en inzichten heeft ICT geborgd in flexibele en toegewijde Business Units. Elke Business Unit anticipeert op eigen wijze op de ontwikkelingen in de markt. Opdrachtgevers en medewerkers staan centraal om een solide partner te kunnen zijn met hoge toegevoegde waarde. Krachtige teams met vrijheid van handelen. Medewerkers met verantwoordelijkheid en ondernemerschap, en een passie voor techniek.

De Business Unit Transport & Logistiek (T&L) is één van de 12 Business Units van ICT. T&L bestaat uit circa 80 hoogopgeleide medewerkers met kennis en ervaring in het marktsegment van de Transport en Logistiek. T&L bouwt voort op, en vernieuwt vanuit, het bestaande portfolio aan opdrachtgevers, ervaring, expertise en producten. Zo bestaat de markt van T&L uit weg-, trein-, lucht en railvervoerders, haven- en transportbedrijven, post- en pakketbezorgers, container- en overslagterminals, en leveranciers van specifieke T&L producten en systemen. Concreet levert T&L daarvoor robuuste oplossingen voor bijvoorbeeld dynamische reisinformatie systemen, omroepinstallaties, tunnelinstallaties, Track & Trace, treinbesturingssystemen, E-Fulfillment, ketenintegratie, besturingssystemen voor (on)bemande container terminals, order picking, web portals en synchro-modale planningsvraagstukken. T&L staat dan ook voor een betrouwbare doorstroom van mensen en goederen.

 

Wat vragen wij van een Business Development Manager?

 • Minimaal 5 jaar bewezen commerciële werkervaring binnen het segment Transport & Logistiek;
 • Aantoonbare ervaring met het succesvol genereren van new business;
 • Aantoonbare en recente werkervaring met het verkopen van software oplossingen / totaaloplossingen;
 • Ervaring met offerte trajecten en het uitbrengen van offertes;
 • Aantoonbaar netwerk binnen T&L en inhoudelijke kennis op het gebied van software oplossingen en dienstverlening binnen dit segment;
 • In staat om netwerk zelfstandig uit te breiden en te onderhouden;
 • Sterke drive, creatief, leadership en passie;
 • Goede presentatie skills;
 • Hunter skills.
 •  

  Wat bieden wij een Business Development Manager?

 • Standplaats Barendrecht;
 • Lease-auto naar keuze met brandstofvergoeding binnen de EU;
 • Een goed marktconform salaris;
 • Bonusregeling op basis van behaalde resultaten;
 • Netto onkostenvergoeding per maand;
 • 29 vakantiedagen.
 •  

  ICT is onderdeel van ICT Automatisering N.V., een professionele Nederlandse ICT organisatie (opgericht in 1978 en beursgenoteerd).

   

  Interesse?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra de Graaf via 06 31153180. Wil je solliciteren, stuur dan je CV en een motivatiebrief naar petra@pearl-recruitment.com 

   

  *** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. ***

   

  Bedrijfsgegevens

  Pearl Recruitment
  ’t Solen 11
  8055 RA Laag Zuthem

  Tel. +31 (0)6 31 15 31 80
  Email

  KvK: 55074650
  Privacy & Disclaimer

  Facebook

  Recente Pins

  Volg Pearl Recruitment op Pinterest

  Volg Pearl Recruitment

  Scroll to top